Meedoen?

Ja, leuk! Maar we hebben wel een paar regels: 
1. Om werken te exposeren bij Eigen Oogst moet je inwoner zijn van de gemeente Hellendoorn of lessen volgen in die plaats. 

2. Ben je professional en maak je beroepshalve kunst? Dan kun je helaas niet meedoen. Deelname aan Eigen Oogst is echt alleen voor amateurs.

3. Elke deelnemer kan slechts één werk inleveren. Alle kunstvormen zijn welkom, of het nu gaat om schilderijen, tekeningen, textiele werken, beelden, foto's, films, houtsnijwerken, etc. 


Vind je het leuk om je te laten zien?

Dat kan natuurlijk! Voor diegenen die het leuk vinden om wat meer te vertellen over hun zelf en hun kunstwerk is er een mogelijkheid om een a4'tje in te leveren. Je kunt hierop (a) een foto van het werkstuk (b) een foto van jezelf (c) je naam en (d) een korte beschrijving van jezelf en het werkstuk. Al deze A4'tjes worden tijdens de expositie in de expositieruimte gehangen.


Inleveren werkstukken

Je werken, samen met het deelnameformulier en eventueel het A4-tje met info over jezelf en je kunstwerk, kun je inleveren bij De Smidse, Hoge Dijkje 4A te Nijverdal.
De werken kunnen ingeleverd worden op woensdag 16 oktober van 18.00 - tot 21.00 uur of donderdag 17 oktober van 14.00 - tot 21.00 uur.
Het deelnameformulier vind je hier.


Ophalen werkstukken

U wordt geacht uw werk op te halen op zondag 24 november van 17.00 - tot 20.00 uur of maandag 25 november van 9.00 - tot 12.00 uur.


Optreden als gastheer of gastvrouw?

Een expositie als Eigen Oogst organiseer je niet zomaar. Achter de schermen zijn diverse vrijwilligers elk jaar weer druk in de weer om de boel voor te bereiden en er een succes van te maken. En ook tijdens de expositie zijn vrijwilligers nodig, waaronder enkele gastheren en -dames, die zich elk jaar gedurende 1 of enkele dagdelen inzetten. Wilt u als gastheer- of vrouw optreden tijdens de eerstvolgende editie van Eigen Oogst? Meld u dan nu aan en stuur een mail naar info@eigenoogst.nl of lever het suppoostformulier samen met uw werk in op de inleverdagen.
Het suppoostformulier vind je hier