Meedoen?

Inleveren werkstukken

In de bijlagen vindt u een inschrijfformulier voor deelname aan de expositie en een opgave formulier voor suppoosten. U kunt het opgaveformulier delen: nieuwe amateurkunstenaars uit onze gemeente zijn van harte welkom. 

 

Inbreng van de kunstwerken kan op maandag 24 oktober van 12.00 tot 19.00 uur of dinsdag 25 oktober van 14.00 uur tot 21.00 uur in de Smidse. 

Het is mogelijk om tegelijk met het werkstuk,  ook een A4 in te leveren met bijv. een foto van het kunstwerk, een foto van u en met uw naam en een korte beschrijving van het werkstuk. Reclame maken op het A4 is niet toegestaan. 

  

Vragen kunt u aan ons stellen via ons E-mailadres info@eigenoogst.nl    

Voor meer informatie kunt u kijken op www.eigenoogst.nl of telefonisch contact opnemen met Stichting Eigen Oogst. 

Het deelnameformulier vind je hier.


Optreden als gastheer of gastvrouw?

Een expositie als Eigen Oogst organiseer je niet zomaar. Achter de schermen zijn diverse vrijwilligers elk jaar weer druk in de weer om de boel voor te bereiden en er een succes van te maken. En ook tijdens de expositie zijn vrijwilligers nodig, waaronder enkele gastheren en -dames, die zich elk jaar gedurende 1 of enkele dagdelen inzetten. Wilt u als gastheer- of vrouw optreden tijdens de eerstvolgende editie van Eigen Oogst? Meld u dan nu aan en stuur een mail naar info@eigenoogst.nl of lever het suppoostformulier samen met uw werk in op de inleverdagen.
Het suppoostformulier vind je hier