Meedoen?

Elke kunstvorm is welkom, of het nu gaat om schilderijen of tekeningen, textiele werken, beelden, foto's, films of houtsnijwerken. De voorwaarden voor meedoen staan op het inschrijfformulier.
De werken kunnen ingeleverd worden op donderdag 17oktober van 14.00 tot 21.00 uur of vrijdag 18 oktober van 12.00 tot 17.00 uur in de Smidse. 

Het is mogelijk om tegelijk met het werkstuk,  ook een A4 in te leveren met informatie over het werk en de kunstenaar. Reclame maken op het A4 is niet toegestaan. 

  

Vragen kun je aan ons stellen via ons E-mailadres [email protected]    

Voor meer informatie kun je kijken op www.eigenoogst.nl


Inschrijven

In de bijlagen vind je een inschrijfformulier voor deelname aan de expositie en een opgave formulier voor suppoosten. Je kunt het opgaveformulier delen: nieuwe amateurkunstenaars uit onze gemeente zijn van harte welkom. Het inschrijfformulier mag ingevuld gemaild worden, of ingeleverd tegelijkertijd met de kunst.

Het inschrijfformulier vind je hier. 


Suppoosten & vrijwilligers

Een expositie als 'Eigen Oogst' organiseer je niet zomaar. Achter de schermen en tijdens de opbouw van de expositie zijn diverse vrijwilligers elk jaar weer druk in de weer om de boel voor te bereiden en er een succes van te maken. Wil je ook meehelpen, meld je aan.

Tijdens de expositie zijn we suppoosten nodig voor enkele dagdelen. Wil je gastheer of gastvrouw zijn tijdens de komende editie van 'Eigen Oogst'? Meld je dan nu aan en stuur een mail naar [email protected] of lever het suppoostformulier samen met jouw werk in op de inleverdagen. Ervaring is niet nodig.
Het suppoostformulier vind je hier