Meedoen?

Ja, leuk! Maar we hebben wel een paar regels: 
1. Om werken te exposeren bij Eigen Oogst moet je inwoner zijn van de gemeente Hellendoorn of lessen volgen in die plaats. 

2. Ben je professional en maak je beroepshalve kunst? Dan kun je helaas niet meedoen. Deelname aan Eigen Oogst is echt alleen voor amateurs.

3. Elke deelnemer kan slechts één werk inleveren. Alle kunstvormen zijn welkom, of het nu gaat om schilderijen, tekeningen, textiele werken, beelden, foto's, films, houtsnijwerken, etc. 


Laat je zien!

We willen bezoekers ook graag een beetje laten kennismaken met de persoon achter het kunstwerk. Daarom vragen wij aan alle deelnemers om naast hun kunstwerk ook een A4'tje in te leveren met daarop (a) een foto van het werkstuk (b) een foto van jezelf (c) je naam en (d) een korte beschrijving van jezelf en het werkstuk. Al deze A4'tjes worden tijdens de expositie in de expositieruimte gehangen.


Inleveren werkstukken

Je werken, samen met het deelnameformulier en het A4-tje met info over jezelf en je kunstwerk, kun je inleveren bij De Smidse, Hoge Dijkje 4A te Nijverdal. Het deelnameformulier vind je hier.


Ophalen werkstukken

Je kunt je kunstwerk hier ook weer ophalen. Wanneer hoor je dan.


Optreden als gastheer of gastvrouw?

Een expositie als Eigen Oogst organiseer je niet zomaar. Achter de schermen zijn diverse vrijwilligers elk jaar weer druk in de weer om de boel voor te bereiden en er een succes van te maken. En ook tijdens de expositie zijn vrijwilligers nodig, waaronder enkele gastheren en -dames, die zich elk jaar gedurende 1 of enkele dagdelen inzetten. Wilt u als gastheer- of vrouw optreden tijdens de eerstvolgende editie van Eigen Oogst? Meld u dan nu aan door middel van het suppoostenformulier. Het suppoostenformulier vind je hier.